Stories from backstage

Ud i ukendt land – vil du med?

Ud i ukendt land – vil du med?

Der er noget personligt, jeg har lyst til at fortælle dig. Noget der måske også kan have afgørende betydning for dig som leder og for den virksomhed du står i spidsen for. Men der er noget på spil for mig. Og måske for dig? Lad os drage afsted. Der er flere veje ind i...

Brand New Day’s 3. årsberetning

Brand New Day er fyldt 3 år! Der er ingen tvivl om, at Brand New Day er et hjertebarn for mig. Nogle kalder det ”trodsalderen”, når deres børn er 3 år. Jeg foretrækker at se de positive vinkler og kalder det derfor ”selvstændighedsalderen”. Kan selv! Vil selv! Når det...

Brand New Day’s hjerte

Når jeg interviewer virksomhedsejere, sender jeg dem på en tidsrejse tilbage til dengang, det hele var nyt og ved at tage form. Dengang de satsede alt på drømmen om egen virksomhed og dengang de traf beslutninger, der har været med til at bringe dem til, hvor de er i...