Hjertets visdom – regenerativ ledelse i praksis

Eagleroad Kursuscenter
24.-25. januar 2023

Kan du også mærke, at verden kalder på en ny form for ledelse?
Drømmer du om at finde nøglen til dit nye lederskab, hvor du er mere i overskud og balance med dig selv?

Så kom med på dette inspirerende kursus, hvor vi arbejder med regenerativ ledelse og visdom fra oprindelige folk.
På kurset kommer du nærmere dine svar på, hvordan du lever dit (leder)liv i større balance med dig selv og dine relationer.

Lederliv i balance

For at skabe en positiv forandring i verden skal du være i balance med dig selv. Derfor starter ydre bæredygtighed med indre væredygtighed.

Du får værktøjer til at blive mere rodfæstet i din kerne, dine værdier og du bliver inspireret til at leve dit (leder)liv mere fra hjertet. Du får mulighed for at afprøve konkrete metoder og værktøjer, som du kan bruge direkte i din daglige ledelsespraksis.

Du får også oplevelser, som nærer dig og gøder jorden for et dybt forhold til dit indre (indre natur) og dine relationer til omverdenen (ydre natur). Det vil være til gavn for dig selv, såvel som for dine professionelle og private relationer.

Det du får:

 • Konkrete metoder og værktøjer til, hvor du kan arbejde med din egen balance og væredygtighed i din ledelse
 • Indsigt i Regenerativ ledelse – og hvordan du kan arbejde med det i din hverdag
 • Indsigt i Medicinhjulet
 • FlowGame som omdrejningspunkt for indsigt i medicinhjulets lære og konkret arbejde med dit vigtigste ledelsesmæssige spørgsmål lige nu.
 • Hjælp til at ”komme ned i gear” (at gå fra de stressende høj-beta hjernebølger til alfa-hjernebølger som åbner for mod, sårbarhed og empati)
 • Undervisning i, hvordan du forbinder dig til hjertets intelligens og visdom
 • Nærende inspiration og refleksion med andre ledere
 • Ro, tid og mulighed for at sætte tempoet ned, give hjernen fri og lade hjertet tale
 • Morgenyoga, trommerejse, bål og meditation

Regenerativ ledelse og FlowGame

Vi arbejder blandt andet med principper fra regenerativ ledelse – en tilgang, hvor man genforbinder sig til indre og ydre natur, lader sig inspirere af oprindelig viden og samtidig praktiserer ledelse, der skaber positive ringe i vandet for ”people, planet & profit”. Vi fokuserer på, hvordan du som leder kan understøtte trivsel og vitalitet og lede på en livsbekræftende måde.

En regenerativ tilgang til ledelse handler om:

 • at man skaber de bedste betingelser for, at livet kan forny sig
 • at man skaber mere liv, end man tager
 • at man kan blomstre midt i nogle skiftende livsvilkår

På kurset vil FlowGame vil være omdrejningspunktet for dit arbejde med det eller de væsentlige spørgsmål i dit (leder)liv lige nu – din intention. FlowGame bygger på medicinhjulets visdom og struktur. En unik kombination af dialog, gode spørgsmål, egen og fælles refleksion og kraften i cirkelarbejde gør hvert spil til en bemærkelsesværdig oplevelse for alle der deltager.

Ned i kroppen – ind i hjertet

Vi ved, at det kan være krævende at komme fra en travl hverdag og ned i kroppen. I kurset er der inkluderet yinyoga, trommerejse mm, som hjælper dig med netop dette gearskifte.

At få adgang til hjertets visdom betyder, at man for en stund ‘slukker for’ hjernen og flytter bevidstheden ned i hjertet. Vi deler en universel hjertemeditation overleveret fra de oprindelige folk. Meditationen vil hjælpe dig i din dagligdag med at bevæge dig fra hjernen til hjertet instinktivt.

Medicine walk vil også være en del af kurset. Det betyder at gå med et spørgsmål, en vision, en intention og lade svaret, vejen eller indsigten komme til dig.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage i disse aktiviteter.

Kurset “Hjertets visdom – regenerativ ledelse i praksis” er for dig….

 

Kurset er for dig, der er leder, konsulent, selvstændig eller har en nøgleposition som koordinator, teamleder eller projektleder, som ønsker at lede mere fra hjertet end fra hovedet.

Tid og sted:

Tirsdag 24. jan. 2023 kl. 10 – onsdag 25. jan. kl. 16

Kurset holdes på Eagleroad Kursuscenter,
Krogdalsvej 10, 8600 Skanderborg

Pris og tilmelding:

Early bird 6.500 kr. ex. moms – tilmeld dig senest 6. jan.
Normalpris 9.500 kr. ex moms

Prisen dækker undervisning, overnatning i smukke omgivelser, fuld vegetarisk forplejning og materialer.

”The goal of life is to make your heartbeat match the beat of the universe; To match your nature with Nature.”

Joseph Campbell

Sådan tilmelder du dig Hjertets visdom - regenerativ ledelse i praksis

Vil du vide mere?

Vil du vide lidt mere, inden du tilmelder dig, kontakt Ellen ellen@brandnewday.dk / +45 6022 1432) eller Anette anette@evoke.earth  +45 2856 6446) – så aftaler vi et tidspunkt at ringe sammen på.

Sådan kommer du med

Du tilmelder dig ved at skrive til anette@evoke.earth

Dine undervisere

Interessen for visdom fra oprindelige folk har ført os sammen – og vi har længe gerne ville udvikle et ambitiøst og inspirerende kursus for ledere, der som os er optaget af at finde ind til nye måder at være leder på i en tid, der kalder på mere balance, mere hjerte og knap så meget hoved og hastighed.

Anette Levesen

Evoke Institute

Transformationer sker i øjeblikke. Jeg hjælper øjeblikke på vej!

Jeg har været optaget af forandringer og ledelse af forandringer – personlige og organisatoriske – i hele mit arbejdsliv. Jeg har specialiseret mig i at designe og facilitere samtaler, udviklingsprocesser og forløb for søgende ledere, ambitiøse ledergrupper og virksomheder og organisationer, der er optaget af at skabe bæredygtig udvikling i arbejdslivet.

Gennem de sidste 10 år har min egen udvikling været fokuseret omkring forståelsen af, hvad indiansk livsvisdom og særligt medicinhjulet kan lære os om ledelse, balance, kollektiv visdom og altings sammenhæng. Min lærermestre er WindEagle, EHAMA Institute og Johanne Eagleroad.

Jeg har siden 1991 arbejdet sammen med virksomheder som Danfoss, HTH, Malaco, Aarhus Universitetshospital, VIA, Undervisningsministeriet, FGU sektoren, Lederne, DGI, FOA og mange andre.

Ellen Elsnab

Brand New Day

Fortællinger er vejvisere til indre og ydre transformation

Mange oprindelige folk taler om fem bevidstheder. Én af dem er ”story mind”, og sådan er jeg skruet sammen. Jeg er storyteller og regenerativ mentor for virksomheder og ledere. 

Jeg hjælper med at formidle det, virksomheder og ledere har på hjerte. Det har jeg gjort for virksomheder som Grundfos, Nilfisk, Rationel og SMV’er i min virksomhed Brand New Day siden 2014.

Jeg er specialiseret i kernefortællinger, bæredygtighed, branding, organisationskultur og ledelse.

Jeg er optaget af, hvordan virksomheder og ledere kan bidrage bedst muligt til det højeste, fælles bedste. Det er det, der driver mig, når jeg arbejder med personlig udvikling og videreuddanner mig, senest inden for shamanisme hos Johanne Eagleroad og regenerativ ledelse hos Laura Storm.

Jeg bygger bro mellem den nyeste ledelsesteori og den ældste visdom, fordi verden har brug for det, og fordi jeg ved, at vi først kan skabe reel bæredygtig transformation, når mennesker er i trivsel.

Giv dig selv den gave at finde din egen balance og væredygtighed i din ledelse.

Du får metoder og konkrete værktøjer, du kan bruge i din daglige praksis.

Inspirér og bliv inspireret af andre ledere, der som dig er optaget af, hvilken ny ledelse, verden kalder på.

Det bliver to forrygende dage med indsigt, flow, klarhed og visdom    

Sådan tilmelder du dig Hjertets visdom - regenerativ ledelse i praksis

Vil du vide mere?

Vil du vide lidt mere, inden du tilmelder dig, kontakt Ellen ellen@brandnewday.dk / +45 6022 1432) eller Anette anette@evoke.earth  +45 2856 6446) – så aftaler vi et tidspunkt at ringe sammen på.

Sådan kommer du med

Du tilmelder dig ved at skrive til anette@evoke.earth